Peugeot 203 Bâché

home specificaties  |  authentique  |  links  |  blog

Peugeot 203 U8 weblog

blog home

weblog 2013
weblog 2012
weblog 2011
weblog 2010
weblog 2009

2010

oktober

chroom

Het chroom aan de auto blijkt zeer roest gevoelig, met de name de chromen sier ringen rond de koplampen. Vorige winter hebben we het keurig bijgehouden door er 1x in de 2 weken chroom poets op te smeren. Niet ideaal, met chroompoets kun je het mooi laten glimmen maar het bied geen bescherming. Deze winter proberen we het met Owatrol.

juli

roest

Het interieur van onze Peugeot stoort ons, met name het tapijt is lelijk. We besluiten het er uit te halen. Grote schrik, het lijkt er op dat de lijm waarmee het tapijt was geplakt zeer roest bevorderend is. overal waar lijm zit is het metaal gaan roesten, zowel de bodem als de zij panelen. Ziet er niet goed uit en dit belooft flink wat werk om het weer op te knappen.

juni

krant

Een verslaggeefster van het NHD komt regelmatig langs ons huis en ziet de reclame op onze 203. Nieuwsgierig als zij is belt ze op om een keer te komen praten, wie of wat is Suzet en wat heeft dat met een oldtimer te maken. Natuurlijk is ze van harte welkom en een paar dagen later komt ze bij ons op bezoek om alles te weten te komen over onze winkel en de Peugeot. Een gezellige ochtend, veel koffie, veel gepraat en heel veel laten zien. Ze heeft er een alleraardigst stukje over geplubliceerd Suzet en de Peugeot 203.

© Suzet